Χονδρικό Εμπρόριο

Ως Dezaart κατασκευάζουμε όλα τα προϊόντα που αναφέρονται σε αυτόν τον ιστότοπο (dezaart.gr) και προσφέρουμε ανταγωνιστικές τιμές για τους χονδρεμπόρους. Τα προϊόντα μας πωλούνται από κορυφαίους εμπόρους λιανικής σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, του Καναδά, του Ηνωμένου Βασιλείου, της Αυστραλίας και της Ευρώπης. Εάν ενδιαφέρεστε να να αγοράσετε χονδρική ή θέλετε να αποθηκεύσετε μεγάλη ποσότητα των προϊόντων μας τότε:

Επικοινωνήστε μαζί μας στο +30 697 661 9157 ή στο dezaartinfo@gmail.com
Επίσης μπορείτε να μας καλέσετε στο σταθερό Δευτέρα με Παρασκευή 9πμ - 5μμ στο 2641401168

Είμαστε επίσης στην ευχάριστη θέση να οργανώσουμε μια τηλεφωνική συνάντηση στην περίπτωσή σας.
Μας αρέσει να έχουμε μια αίσθηση για πιθανούς νέους πελάτες, ώστε να μπορούμε να σας βοηθήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, επομένως όταν στέλνετε μια ερώτηση, πείτε μας λίγα πράγματα για την επιχείρησή σας και στείλτε έναν σύνδεσμο ή μια εικόνα του καταστήματός σας εάν μπορείτε.

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ
Συνεργαζόμαστε με αξιόπιστες παγκόσμιες εταιρείες παράδοσης για να διασφαλίσουμε ότι όλες οι παραγγελίες παραδίδονται με ασφάλεια και στον σωστό χρόνο. Για να σας ενημερώνουμε, θα σας στέλνουμε πάντα πληροφορίες για την παραγγελία σας και θα σας ενημερώνουμε εάν υπάρχουν καθυστερήσεις. Οι παραγγελίες είναι έτοιμες να παραδοθούν εντός 3-5 μέρες και χρεώνονται ανάλογα με το βάρος και τις διαστάσεις.