Σχετικά με εμάς

Εργαστήριο Σχεδιασμού από την Ελλάδα

Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση, όπου ιδρύθηκε το 2015 στο Αγρίνιο Αιτωλοακαρνανίας. Μοιραζόμαστε το πάθος μας για την δημιουργία και τον πρωτότυπο σχεδιασμό προϊόντων από ακατέργαστες πρώτες ύλες. Η ικανοποίηση του να βλέπουμε τις ιδέες μας να παίρνουν σάρκα και οστά μας δίνει δύναμη να συνεχίζουμε να βελτιωνόμαστε και να ψάχνουμε συνέχεια το καλύτερο.

Οι δημιουργίες μας προορίζονται για άτομα που θέλουν να φωτίσουν τον προσωπικό τους χώρο με έναν μοναδικό τρόπο και να ζεστάνουν την ατμόσφαιρα του σπιτιού τους. Οφείλουμε πολλά ευχαριστώ στους πελάτες μας που τόσο καιρό μας στηρίζουν με την συμμετοχή τους σε όλο αυτό το ταξίδι μας και θέλουμε να γίνετε και εσείς ένα κομμάτι της ιστορίας μας.

Η Συλλογή Μας

Από το 2015,

έχουμε καταφέρει να φωτίσουμε περισσότερους από 7000 εσωτερικούς χώρους σε όλο τον κόσμο και να αυξήσουμε σταθερά την παρουσία μας σε διάφορες αγορές. Όλα τα προϊόντα μας έχουν σχεδιαστεί από έναν αρχιτέκτονα που δίνει μια διαφορετική πινελιά σε κάθε χώρο από το σπίτι μέχρι τα γραφεία. Στη Dezaart, θα βρείτε μια ποικιλία φωτιστικών και διακοσμητικών κατασκευασμένων από ξύλο!

  • Θεώνη

    Συσκευασία προϊόντων

  • Αποστόλης

    Τεχνικός παραγωγής

  • Ηρώ

    Υποστήριξη πελατών

Σχέδια φιλικά προς το περιβάλλον

Η υγεία του πλανήτη είναι πλέον καθοριστική για όλους μας. Ως οικογενειακή επιχείρηση θέτουμε ως προτεραιότητα να αφήσουμε το μικρότερο δυνατό αποτύπωμα στη φύση. Φτιάχνοντας το προϊόν με βάση το ξύλο και χρησιμοποιώντας ανακυκλώσιμα υλικά στον βαθμό που μπορούμε συμβάλλουμε στην προστασία του περιβάλλοντος.

Το μότο μας είναι «Σκέψου με ξύλο» και επένδυσε σε ένα ξύλινο φωτιστικό.

1 από 3