• Σχετικά με εμάς

  Από το 2015, καταφέραμε να φωτίσουμε περισσότερους από 12.000 εσωτερικούς χώρους παγκοσμίως και να αυξήσουμε σταθερά την παρουσία μας σε διαφορετικές αγορές.

  Στη Dezaart, θα βρείτε μια ποικιλία από εντυπωσιακά σχέδια, για να διακοσμήσετε κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας.

 • Τι κάνει τα προϊόντα μας μοναδικά;

  Στη Dezaart, κατασκευάζουμε ξύλινα φωτιστικά και διακοσμητικά σπιτιού επιλέγοντας πάντα ως πρώτη ύλη μας ξύλο υψηλής ποιότητας. Το ξύλο από μόνο του είναι ένα υλικό βιώσιμο και ανθεκτικό στον χρόνο και αυτό μας επιτρέπει να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία στον πελάτη μας σε ότι αφορά το design αλλά και την ποιότητα.

 • Τι πρόβλημα λύνουμε;

  Σήμερα που τα περισσότερα προϊόντα σπιτιού είναι είδη μαζικής παραγωγής προσπαθούμε να δημιουργήσουμε μια εμπειρία υψηλής αισθητικής για κάθε εσωτερικό χώρο.

  Όλα τα προϊόντα μας είναι αυθεντικά σχέδια από τον αρχιτέκτονα μας και κατασκευάζονται αποκλειστικά απο εμάς. Όλα μας τα σχέδια είναι χειροποίητα και προσιτά σε όλους.

1 από 3

Από το 2015,

αναπτύξαμε ένα βαθύ ενδιαφέρον για πρωτότυπα αρχιτεκτονικά σχέδια που συνδυάζουν τη γεωμετρία με το μοντέρνο στυλ. Ξεκινώντας ως οικογενειακή επιχείρηση, είμαστε περήφανοι για την ποιότητα των προϊόντων μας. Η ισχυρή μας πεποίθηση για θετική πρόοδο σε όλες τις πτυχές της δουλειάς μας ωθεί συνεχώς να εξελισσόμαστε.

Οι αξίες μας

Πιστεύουμε στις αξίες μας που αντικατοπτρίζονται στη δουλειά μας.

Τέχνη: Εμπνευσμένη από τη γεωμετρία, η φιλοσοφία μας βρίσκεται στην απλότητα, τη συμμετρία και την ισορροπία.

Σχεδιασμός: Χρησιμοποιούμε υλικά υψηλής ποιότητας και δεξιοτεχνία χρησιμοποιώντας σύγχρονες βιομηχανικές τεχνολογίες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών μας.

Τεχνολογία

Για την παραγωγή των προιόντων μας γίνεται χρήση τεχνολογιών υψηλών προδιαγραφών (λέιζερ CNC, CNC Router). Με αυτόν τον τρόπο συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε φωτισμό υψηλής αισθητικής καθώς και ανθεκτικά προϊόντα που καλύπτουν τις ανάγκες σας.

Δημιουργούμε προϊόντα με επίκεντρο το περιβάλλον

Δίνουμε μεγάλη προσοχή στην φροντίδα του πλανήτη μας. Η προτεραιότητα μας είναι να αφήνουμε το μικρότερο δυνατό αποτύπωμα στην φύση. Χρησιμοποιούμε υλικά φιλικά προς το περιβάλλον από την παραγωγή έως τη συσκευασία, με σκοπό να συνεισφέρουμε λίγο σε έναν πιο βιώσιμο κόσμο.