Πολιτική Επιστροφών και Εγγύηση

Κάνοντας τις αγορές σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε. Μπορείτε να ζητήσετε την αντικατάσταση τους όταν με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του καταστήματος πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής ποιότητας.

Στις παραπάνω περιπτώσεις ο πελάτης έχει την επιλογή είτε να μην αποδεχτεί την παραλαβή του προϊόντος είτε, μετά την παραλαβή, να επιστρέψει το προϊόν, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα της παράδοσης. Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη.

Σε περίπτωση που δεν επιστραφούν εντός 14 ημερών τότε η εταιρία μας διατηρεί το δικαίωμα να μην αποδεχτεί την επιστροφή και την αντικατάσταση, και θα πρέπει απαραιτήτως να έχει προηγηθεί συνεννόηση με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Εγγύηση

Όλα τα προϊόντα που πωλούνται από το κατάστημα μας, καλύπτονται από 1 έως 2 χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας.

Η εγγύηση ενός προϊόντος σε καμία περίπτωση δεν καλύπτει βλάβες που προκλήθηκαν από κακό χειρισμό, εσφαλμένη χρήση, λάθος σύνδεση, διαφορετική τάση ρεύματος, βραχυκύκλωμα, πυρκαγιά, υψηλή ή χαμηλή θερμοκρασία, υγρασία, καιρικά φαινόμενα (κεραυνό, πλημμύρα, έκθεση σε ήλιο, κλπ).

Για τα προϊόντα των 12V, για να ισχύει η εγγύηση αντικατάστασης θα πρέπει να προμηθευτείτε και τροφοδοτικό από την εταιρίας μας. Σε περίπτωση βλάβης κάποιου προϊόντος που οφείλετε σε ελάττωμα και καλύπτεται από την εγγύηση επιβαρύνεστε τα έξοδα αποστολής προς την έδρα μας καθώς επίσης η εταιρεία επιβαρύνεται το κόστος αποστολής προς τον πελάτη.