Top 6 χριστουγεννιάτικα δώρα για το σπίτι, κατασκευασμένα από ξύλο 2021

Top 6 χριστουγεννιάτικα δώρα για το σπίτι, κατασκευασμένα από ξύλο 2021

 

Είναι σχεδόν Δεκέμβριος και νιώθουμε ήδη την χριστουγεννιάτικη αύρα, έτσι δεν είναι; Το ερώτημα εδώ είναι, έχετε ετοιμαστεί για τα χριστουγεννιάτικα δώρα σας;

Βάζω στοίχημα ότι δεν το έχετε κάνει ακόμα, οπότε εδώ είμαστε εμείς από την Dezaart για να σας δώσουμε μερικές υπέροχες ιδέες και να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τα καλύτερα δώρα για αυτές τις γιορτές του 2021.

Ως λάτρεις της εσωτερικής διακόσμησης, πιστεύουμε ότι ένα δώρο για ένα σπίτι είναι πιο πολύτιμο από ένα προσωπικό δώρο. Δίνει μια αίσθηση συνεισφοράς σε έναν χώρο που κάποιος αισθάνεται ασφαλής. Είναι σαν να συνεισφέρεις σε μια κοινότητα.

 

Gift Number Uno

Ξύλινα χριστουγεννιάτικα στολίδια

Ναι, είναι τόσο απλό όσο νομίζετε. Όχι μόνο θα μπορούσατε να τα αγοράσετε σε χαμηλή τιμή, αλλά θα μπορούσατε επίσης να τα φτιάξετε αν είστε λάτρης των DIY ( Φτιάχτο Μόνος Σου  ).

Τα ξύλινα χριστουγεννιάτικα στολίδια θα μπορούσαν να είναι γίνουν πολύ προσωπικό δώρο καθώς θα μπορούσατε να χαράξετε οποιαδήποτε φράση ή όνομα θέλετε πάνω τους. Παρακάτω ακολουθούν μερικά παραδείγματα που θα μπορούσατε να αγοράσετε ή να φτιάξετε αυτές τις γιορτές:

 

χριστουγεννιάτικα στολίδια

Gift Number Dos

Ξύλινο Φαναράκι

Ένα ξύλινο φανάρι που θα μπορούσε να είναι ένα από τα παλιά κλασικά σχέδια. Ειλικρινά, σκεφτείτε το, σε ποιον δεν θα άρεσε ένα όμορφο κομμάτι για να διακοσμήσει το σπίτι του, ειδικά αν είναι κατασκευασμένο από ξύλο;

Θα μπορούσατε να ρωτήσετε, γιατί όχι ένα μεταλλικό φανάρι; Γιατί το ξύλο, όχι μόνο θα φέρει τη φύση στο εσωτερικό του σπιτιού (ή τουλάχιστον την αίσθηση της φύσης) αλλά θα δώσει και χαρακτήρα.

Και πάλι, αν είστε λάτρης των DIY, ένα ξύλινο φανάρι είναι μια από τις πιο εύκολες κατασκευές, αλλά όταν ολοκληρωθεί, είναι ένα από τα πιο υπέροχα σχέδια.

Εδώ είναι μερικά τέλεια παραδείγματα ξύλινου φαναριού:

ξύλινα φαναράκια

Gift Number Tres

Διακοσμητικό Ξύλινο Βάζο

Ένα διακοσμητικό ξύλινο βάζο μπορεί πάντα να είναι ένα σημείο αναφοράς σε κάθε χώρο. Αυτό θα μπορούσε να είναι το σαλόνι, η τραπεζαρία ή ακόμα και ένας πάγκος κουζίνας. Τα βάζα γενικά, είναι ένας από τους αρχαιότερους τρόπους διακόσμησης ενός χώρου. Όταν συνδυάζεται με λουλούδια, θα μπορούσε σίγουρα να τραβήξει την προσοχή και να εντυπωσιάσει τους φίλους και την οικογένεια. Ένα απλό, αλλά τέλειο δώρο για αυτά τα Χριστούγεννα.

Ένα παραδείγματα διακοσμητικών ξύλινων βάζων είναι εδώ:

 

ξύλινα βάζα

Gift number Quarto

Ξύλινο Jenga

Ποιος δεν ξέρει το Jenga. Σίγουρα, είναι ένα από τα παιχνίδια που έχουμε παίξει πολλές φορές σε συναθροίσεις φίλων ή οικογενειακές γιορτές. Διαχρονικό, αλλά μοναδικό, ένα ξύλινο Jenga είναι ένα υπέροχο δώρο για κάθε σπίτι και ένα διακοσμητικό κομμάτι που φέρνει κομψότητα και αρμονία στο χώρο. Επιπλέον, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο να παίξετε την ημέρα των Χριστουγέννων από ένα παλιό καλό παιχνίδι Jenga.

 

ξύλινο jenga

Gift number Cinco

Ξύλινες θήκες φωτογραφιών

Τι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως τέλειο δώρο; Κάτι που έχει νόημα και προσωπικό στοιχείο ίσως. Τι γίνεται με μια ξύλινη θήκη φωτογραφιών;

Μια χειροποίητη ξύλινη θήκη φωτογραφιών είναι το τέλειο δώρο για εκείνη και για εκείνον, για μια οικογένεια ή συγγενείς. Όλοι έχουν μια φωτογραφία που θέλουν να δείξουν και αυτή η θήκη θα προσθέσει λίγο στυλ και μοναδικότητα στο χώρο τους.

 

ξύλινες βάσεις φωτογραφιών

Gift Number Seis

Ξύλινα Κηροπήγια σε Οργανικό Σχήμα

Ένα σετ από ξύλινα κηροπήγια θα προσθέσει έναν τόνο σκανδιναβικής κομψότητας προσθέτοντας λίγη ζεστασιά και χαλαρωτική διάθεση στο περιβάλλον. Ένα μοναδικό δώρο, εμπνευσμένο από τη φύση και τα σχήματά της θα φέρει αρμονία και ισορροπία σε κάθε εσωτερική διακόσμηση.

Φανταστείτε να τα χρησιμοποιείτε στο χριστουγεννιάτικο δείπνο σας ή να φωτίζετε τον χώρο σας εκείνες τις νύχτες του χειμώνα που σκοτεινιάζουν νωρίς. Το χειρότερο σενάριο, θα μπορούσατε να τα χρησιμοποιήσετε σε έλλειψη ρεύματος (ο Θεός φυσικά). Ένα εύχρηστο αλλά κομψό δώρο για κάθε σπίτι.

 

ξύλινο κηροπήγιο

Επιστροφή στο ιστολόγιο

Υποβάλετε ένα σχόλιο