Τί πρέπει να αποφύγετε στη διακόσμηση του χώρου σας για το 2022

Τί πρέπει να αποφύγετε στη διακόσμηση του χώρου σας για το 2022;

Συνηθίζουμε να λέμε tips διακόσμησης, how to ή τί πρέπει να αγοράσουμε για να ανανεώσουμε τον αγαπημένο μας χώρο έτσι ώστε να είναι μοντέρνος και εντυπωσιακός.

Τί θα λέγατε όμως για ένα διαφορετικό blog? Εδώ, στη Dezaart αποφασίσαμε να σας μεταφέρουμε εκείνα που πρέπει να αποφύγετε για το 2022. Στοιχεία διακόσμησης που πλέον είναι παρωχημένα ή πολυχρησιμοποιημένα. Πάμε να τα δούμε μαζί.

 

Farmhouse

Είστε θαυμαστές των αγροικιών, της φύσης και σας αρέσει να διοργανώνετε γιορτές για την οικογένεια και τους φίλους στο σπίτι σας; Τα έπιπλά σας είναι κλασικά με εμφανή τα σημάδια του χρόνου; Θα μπορούσαν εύκολα να βρίσκονται στον εξωτερικό χώρο ή σε ένα σπίτι, στο οποίο κάνετε τις διακοπές σας αλλά τελικά, διακοσμούν τη τραπεζαρία στο σπίτι σας σε μια μεγάλη πόλη; Όλη αυτή η vintage, λιτή αισθητική που κυριάρχησε τα τελευταία χρόνια έχει αρχίσει να χάνει τη λάμψη της!

Τονίστε τις ατέλειες του ξύλου και τις οργανικές λεπτομέρειές τους με υφάσματα σε πλουμιστούς τόνους

Το tip μας; Δώστε χρώμα στην επίπλωση! Τονίστε τις ατέλειες του ξύλου και τις οργανικές λεπτομέρειές τους με υφάσματα σε πλουμιστούς τόνους.

Must have? Τα floral

 

Ουδέτεροι Τόνοι

Ποιος μπορεί να αμφισβητήσει τη διαχρονικότητα του λευκού ή του μπεζ; Ταιριάζουν σε κάθε στυλιζαρισμένο χώρο και με όλα τα χρώματα. Αλλά…ελάτε τώρα! Δοκιμάστε μία διαφορετική πινελιά; Τί μπορεί να πάει λάθος; Πολλοί ειδικοί προτείνουν για φέτος να συνδυάζονται με έντονα χρώματα που συναντούμε στην φύση.

Ξεκινήστε με το πράσινο. Είναι το χρώμα του 2022

Το tip μας; Ξεκινήστε με το πράσινο. Είναι το χρώμα του 2022 ενώ, η σύνδεσή του με το φυσικό περιβάλλον μας είναι άρρηκτη. Εξερευνήστε την χρωματική απόδοση της παλέτας του, από τη μέντα έως το έντονο πράσινο της χλόης και δώστε νέα, φρέσκια νότα στον χώρο σας με απευθείας ενέργεια από τα δάση.

 

Πείτε ΟΧΙ στις ταπετσαρίες

To 2022 είναι μακριά από τα επιτοίχια μοτίβα.

Δώστε προτεραιότητα σε πίνακες για τους τοίχους σας ή σε ζωγραφιές και χρώματα αλληλοεμπλέκονται

Το tip μας; Δώστε προτεραιότητα σε πίνακες για τους τοίχους σας ή σε ζωγραφιές και χρώματα αλληλοεμπλέκονται. Διακοσμούν διακριτικά ή δημιουργούν σκιάσεις και αντιθέσεις καθιστώντας εντυπωσιακό το αποτέλεσμα.

 

Αποξηραμένα Λουλούδια

Ήταν για δεκαετίες το must have της εσωτερικής διακόσμησης και ξαναήρθε στην επικαιρότητα τον χειμώνα του 2020. Ωστόσο, ανήκει και πάλι στο παρελθόν.

Έχετε ακούσει το trend Jungalow? Πρόκειται για μία τάση στην οποία η φύση εισέρχεται σε μεγάλο βαθμό και έκταση στους εσωτερικούς χώρους

Το tip μας; Έχετε ακούσει το trend Jungalow? Πρόκειται για μία τάση στην οποία η φύση εισέρχεται σε μεγάλο βαθμό και έκταση στους εσωτερικούς χώρους. Φυτά διαφορετικών μεγεθών (προτιμώνται τα ογκώδη) και φυσικές υφές πέτρας ή ξύλου σε όλους τους χώρους δίνουν μια αίσθηση «ζούγκλας» στο σπίτι σας! Θυμηθείτε, δεν είναι ανάγκη να υπερβάλλετε.

Επιστροφή στο ιστολόγιο

Υποβάλετε ένα σχόλιο