Φθινοπωρινές τάσεις διακόσμησης

Φθινοπωρινές τάσεις διακόσμησης για το 2021

        

  Δεν είναι υπέροχα τα χρώματα του φθινοπώρου; Η φύση είναι τόσο όμορφη αυτή την περίοδο του χρόνου, οπότε η συμβουλή μας είναι να εμπνευστείς από την ανανέωσή της, για να δώσεις στον χώρο σου μία όψη από φθινόπωρο. Τώρα που οι διακοπές τελείωσαν, η ανάγκη για να «μεταμορφώσουμε» το καθιστικό, την κουζίνα ή το υπνοδωμάτιο, μας καλεί να αναζητήσουμε τις νέες φθινοπωρινές τάσεις στην εσωτερική διακόσμηση. Δεν νομίζεις ότι έφτασε η στιγμή να εμπνευστούμε από τα γήινα χρώματα και την ποικιλία του φθινοπωρινού τοπίου;

 

   Αν όντως το πιστεύεις, έχουμε να σου πούμε πως το φθινόπωρο του 2021 έρχεται δυναμικά με τάσεις που σίγουρα δεν θα περάσουν απαρατήρητες. Στεφάνια διακοσμημένα με αποξηραμένα άνθη, λαμπερά χρυσοκίτρινα στάχυα, φύλλα στις αποχρώσεις του μπουργκουντί, μουσταρδί και κανελί, κολοκύθες με πρωτότυπα σχέδια και ιδιαίτερο design είναι μερικές μόνο από τις επιλογές διακόσμησης. Και επειδή θέλουμε να τονωθείς με μια αλλαγή, τι καλύτερο από παραδοσιακά χειροποίητα υφαντά σε αποχρώσεις χρυσές, πορτοκαλί ή τερακότα. Μαξιλάρια με εμπριμέ μοτίβα ή σε γήινα χρώματα συμπληρώνουν το παζλ των επιλογών σου για το καθιστικό ή το σαλόνι. Ίσως όμως, η τάση που θα σε ξαφνιάσει τελικά είναι το κερί συνδυασμένο με ένα αρμονικό κηροπήγιο από ξύλο οξυάς.

 

ξύλινο κηροπήγιο

 

    Άλλαξέ το! Αν αισθάνεσαι την ανάγκη να αναζωογονηθείς με τα χρώματα του φθινοπώρου, δεν έχεις παρά να εμπνευστείς από τις προτάσεις μας. Είτε πρόκειται για το καθιστικό σου, που σκέφτεσαι να εμπλουτίσεις με χρωματιστά μαξιλάρια και υφάσματα στα χρώματα της παλέτας του φθινοπώρου, που θα το αγκαλιάσουν ζεστά· είτε πρόκειται για την κουζίνα σου, στην οποία μπορείς να παρέμβεις με ανατρεπτικές λύσεις, όπως ένα μινιμαλιστικό ανθοδοχείο με διακοσμητικά στάχυα ή ένα στεφάνι που μπορεί να διατηρηθεί για όλο τον χρόνο. Και για να αναδείξεις τις προτάσεις αυτές, δώσε έμφαση στον φωτισμό, «φωτίζοντας» τον χώρο σου με περίτεχνα ξύλινα προϊόντα που θα κάνουν τη διαφορά.

 

   Η φετινή τάση να εμπλουτίσουμε τον χώρο μας με ωραία αρωματικά κεριά, μας ωθεί να επαναπροσδιορίσουμε το κηροπήγιο ως το πραγματικά αναπάντεχο keytrend της χρονιάς. Σκέψου πόσο πρωτότυπο θα είναι για τον χώρο σου καθώς και την ηρεμία που θα δώσει ένα ξύλινο, καμπυλόμορφο κηροπήγιο από οξυά. Σκέψου τη ζεστασιά και την αρμονία που μπορεί να σου προσφέρει το ξύλο, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα φθινοπωρινής εξοχής στον χώρο της καθημερινότητάς σου.

 

ξύλινο διακοσμητικό

 

  Βάλε περισσότερο φως στη γωνία της τραπεζαρίας ή του γραφείου σου με έμπνευση από τη φύση! Ένα vintage επιτραπέζιο φωτιστικό σε απλές γεωμετρικές γραμμές είναι η ιδανικότερη επιλογή που θα πλαισιώσει τις φθινοπωρινές τάσεις για το 2021. Δημιουργίες με οικολογική αισθητική έρχονται για να εντυπωσιάσουν τόσο τους λάτρεις του ξύλινου όσο και αυτούς που επιθυμούν να βάλουν την αειφορία στη ζωή τους.

 

επιτραπέζιο φωτιστικό

 

  Μπορεί τελικά όσα διάβασες παραπάνω για τη φθινοπωρινή διακόσμηση να σου φανούν περίπλοκα. Πίστεψε μας, στην απλότητα κρύβεται το μυστικό! Με τη φύση να σου προσφέρει απλόχερα όλα τα υλικά, με μεράκι και φαντασία, είναι στο χέρι σου να πρωτοτυπήσεις στον χώρο σου στους ρυθμούς και αυτού του φθινοπώρου.

Επιστροφή στο ιστολόγιο

Υποβάλετε ένα σχόλιο